Net zoals vele andere vrouwen, wil jij misschien ook graag wat afvallen. Zelfs meer en meer mannen maken hier nu ook hun prioriteit van. Het moeilijke hieraan is dat het afvallen zelf voor vele mensen niet zo eenvoudig is. Wanneer mensen dan al eens vermageren, is het helaas van korte duur. Vele mensen hebben te maken met het gekende jojo-effect. Daarom is het van belang om een manier te vinden om blijvend af te vallen. Een van deze manieren is door te werken met maaltijdshakes. Een van de organisaties die dit aanbiedt is Be Slank. Dit voorbeeld zullen we hieronder bespreken.

Maaltijdshakes van Be Slank.

De maaltijdshakes van Be Slank bevatten eiwitrijke maaltijden, waarin alle essentiƫle voedingsstoffen verwerkt zitten. Be Slank werkt in fases.

In de eerste fase kan je ervoor kiezen snelle kilo’s te verliezen door je afvalstoffen te verwijderen. Dit kan je doen door je maaltijden te vervangen door deze shakes. Dit betekent dat je geen maaltijden eet, enkel de shakes inneemt. Hierbij mag je dan uiteraard wel water of thee drinken. Deze stap is zeer intens, vandaar dat deze stap maximaal 5 dagen mag duren. Deze stap is dan wel zeer intens, maar ook zeer doeltreffend! Indien je dit goed uitvoert, dan kan je op deze manier zeer snel enkele kilo’s afvallen!

Later bouw je de shakes dan af, stapsgewijs. Wanneer je een shake minder inneemt, dan mag je in de plaats een maaltijd innemen. Deze maaltijd moet dan natuurlijk wel nog gezond zijn. Zo ga je in de volgende fases steeds de shakes afbouwen. Uiteindelijk zal je dan geen shakes meer innemen en enkel voedzame en gezonde maaltijden innemen. Hierdoor ben je gewicht verloren in het begin en blijf je zo ook op gewicht. Natuurlijk zijn er voor iedereen wel eens moeilijkere periodes om gezond en evenwichtig te eten. Hiervoor heeft Be Slank ook tips opgesomd op hun website. Lukt het je toch echt niet, dan kan je ook een shake innemen de volgende keer. Kortom, dit is een manier van leven die bij vele mensen ervoor kan zorgen dat ze gezond leven en uiteindelijk dus ook gaan afvallen.

Benieuwd naar hoe Be-Slank afsteekt t.o.v. bijvoorbeeld Herbalife? Lees dit blog over Herbalife ervaringen, prijzen, hoeveelheid suiker en meer.

Wil je hier ook graag meer informatie over verkrijgen, bekijk dan zeker ook hun website. Hier kan je meer informatie vinden over het schema dat je dient te volgen, kan je meer tips vinden, kan je meer informatie vinden over de bestelling hiervan en dergelijke. Heb je nog verdere vragen, dan kan je deze uiteraard ook daar stellen.